sigla etcetering.com
 

FOCUS ON

ANALIZA & OPTIMIZARE

A/B TESTING

 
 
CE?
CUM?
CAT?
 

Te intrebi care este cea mai buna varianta pe care sa o prezinti clientului?

Tocmai pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare, este recomandat sa apelezi la A/B Testing.

Testele A/B iti ofera o buna metoda prin care poti testa site-ul, titlurile anumitor pagini, variante de newsletter, afisarea diferitelor reclame, bannere, culori.

Ceea ce presupune concret, aceasta testare este crearea unor variante diferite pentru elementul (titlu, site, newsletter, etc) ce urmeaza sa fie testat. Astfel prin afisarea a 2 variante diferite ale aceluiasi element, poti urmari care din aceste variante a avut un impact mai bun asupra utilizatorilor.

A/B Testing reprezinta cel mai simplu mod in care poti testa modificarile ce doresti sa le aduci unei pagini, unui site; poti vedea daca aceste schimbari au un rezultat pozitiv, si daca inregistrezi o imbunatatire in ceea ce priveste rata de conversie.

Vrei sa fii sigur ca schimbarile din site-ul tau au un rezultat pozitiv asupra utilizatorilor?

Vrei sa imbunatatesti rata de conversie?

Foarte simplu! Da-ne un semn si te ajutam cu placere!

Vom crea pentru tine doua variante pentru elementele ce vrei sa le testezi, sa le imbunatatesti, dupa care vom imparti traficul site-ului tau intre aceste variante, si iti vom arata care are cele mai bune rezultate.

Contacteaza-ne si vom avea impreuna cele mai bune rezultate!

Email: office@etcetering.com

Telefon: 0724129455;

In functie de elementele pe care doresti sa le testezi, iti putem face o estimare de pret! Trimite-ne un mesaj, si hai sa ne apucam de treaba!

plic pentru mesajTrimite un mesaj:

  Nume  
  Email  
  Mesaj  
 


© Copyright 2013 ETCETERING