sigla etcetering.com
 
FOCUS ON

MARKETING ONLINE
& COMUNICARE

ANALIZA MARKETING

 
 
CE?
CUM?
CAT?
 

Te-ai gandit cat de importanta este comunicarea intre companie si clienti/utilizatori?

Daca vrei sa pastrezi o comunicare cat mai eficienta , iti recomandam realizarea unei analize de marketing, pentru a afla care sunt nevoile clientilor, ce dorinte au acestia, si ce se asteapta sa primeasca de la tine.

Analiza de marketing iti ofera o viziune de ansamblu asupra pietei pe care activezi, locul pe care il detii pe piata respectiva, modul in care este privit si primit in acelasi timp produsul/serviciul pe care il oferi utilizatorilor.

Analiza de marketing te ajuta in realizarea planului de promovare pentru serviciul/produsul tau. In urma rezultatului unei astfel de analize poti adapta strategiile de marketing conform asteptarilor si sugestiilor utilizatorilor.

Cum poti realiza o analiza de marketing? Noi cu asta ne ocupam, printre altele. Vom face o analiza de marketing pentru tine, si te vom ajuta astfel sa afli care sunt dorintele si asteptarile utilizatorilor/clientilor. Pentru realizarea unei analize de marketing complete este necesar sa identificam avantajele si dezavantajele produsului/serviciului oferit, potentialii clienti, si asteptarile acestora, concurentii aflati pe piata.

Contacteaza-ne si te vom ajuta sa realizezi un plan de marketing de succes.

Email: office@etcetering.com

Telefon: 0724129455;

Lasa-ne un mesaj cu datele tale, si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili impreuna toate detaliile realizarii unei analize de marketing.

plic pentru mesajTrimite un mesaj:

  Nume  
  Email  
  Mesaj  
 


© Copyright 2013 ETCETERING