sigla etcetering.com
 

FOCUS ON

DEZVOLTARE APLICATII

APLICATII FACEBOOK

 
 
CE?
CUM?
CAT?
 

In ultima perioada mediul online a fost dominat de retelele de socializare, acestea avand un impact major in promovarea produselor si a serviciilor dar si in cresterea notorietatii companiilor. In acest an o mare parte din bugetele de promovare au mers catre dezvoltarea de aplicatii, campanii pe cea mai mare platforma de socializare, Facebook. Aplicatiile pentru Facebook au un impact destul de important atat pentru companiile deja existente in aceasta retea dar si pentru cele care vor sa penetreze aceasta ramura.

Printre motivele dezvoltarii unei aplicatii facebook pentru compania dumneavoastra enumeram:

  • promovarea unui produs nou
  • organizarea unui concurs
  • fidelizarea clientilor si atragerea de noi clienti
  • cresterea notorietatii in mediul online
  • atragerea de fani noi pentru pagina de facebook

Atata timp cat aveti o idee despre ceea ce doriti sa promovati pe retelele de socializare, de restul ne ocupam noi. Impreuna vom stabili toate detaliile necesare, vom analiza posibilitatile de realizare si vom face un plan de actiune pentru dezvoltarea si implementarea aplicatiei.

In urma intalnirii in care o sa stabilim toate detaliile de dezvoltare va vom prezenta o oferta de realizare atat ca si cost cat si ca termen de finalizare.

Pretul de realizare al unei astfel de aplicatii este direct proportional cu complexitatea aplicatiei ce urmeaza sa fie dezvoltata. Va asiguram ca preturile noastre sunt competitive si se vor reflecta in profesionalismul si calitatea proiectului realizat.

plic pentru mesajTrimite un mesaj:

  Nume  
  Email  
  Mesaj  
 


© Copyright 2013 ETCETERING