sigla etcetering.com
 

FOCUS ON

DEZVOLTARE APLICATII

APLICATII
WEB BASED

 
 
CE?
CUM?
CAT?
 

Aplicatiile web-based sunt solutiile de gestionare/manageriere a informatiilor din spatele oricarui tip de business ajutand la o mai buna organizare a fluxurilor in companie. Ele au rolul de a gestiona orice tip de informatie de la comenzi, clienti, utilizatori, produse pana la bugete, cheltuieli si informatii statistice despre aceste date.

Fie ca sunteti o companie care isi desfasoara activitatea online sau offline, necesitatea acestor aplicatii este foarte mare pentru a avea o imagine cat mai clara despre situatia companiei dumneavostra. In orice moment doriti puteti vizualiza o imagine de ansamblu asupra a tot ce se intampla in compania dumneavostra (stocuri, vanzari, clienti, cheltuieli, profit...etc).

Avand in vedere ca orice afacere se bazeaza pe oferirea unor produse sau a unor servicii pentru un anumit target de clienti, gestionarea acestora printr-o solutie web-based este benefica.

Aplicatiile web-based trebuiesc construite astfel incat sa se muleze cat mai bine pe nevoile clare ale respectivului tip de business.

Impreuna cu dumneavostra, cumuland cunostintele pe care le aveti despre afacere si experienta nostra in domeniul dezvoltarii acestor aplicatii, cu siguranta vom ajunge la o solutie care sa va ajute in dezvoltarea afacerii oferind o imagine de ansamblu clara a ceea ce se intampla in companie.

Cunoscand aceste date veti avea posibilitatea sa gestionati mult mai corect resursele pe care le aveti la dispozitie.

Avand in vedere ca aceste aplicatii sunt construite in mare parte pe cerintele clientului in functie de tipul de afacere pe care acesta doreste sa il dezvolte, pretul unei astfel de aplicatii este direct proportional cu complexitatea aplicatiei ce urmeaza a fi dezoltata.

Avem nevoie de o intalnire in care sa trasam exact directiile in care va fi construita acesta aplicatie si in cel mai scurt timp veti avea din partea nostra o estimare de cost si un termen de finalizare al proiectului.

Apelati cu incredere, noi vom fi bucurosi sa va ajutam!

plic pentru mesajTrimite un mesaj:

  Nume  
  Email  
  Mesaj  
 


© Copyright 2013 ETCETERING