sigla etcetering.com
 

FOCUS ON

ANALIZA & OPTIMIZARE

AUDIT SEO

 
 
CE?
CUM?
CAT?
 

Online-ul a devenit tot mai puternic, si este important pentru afacerea ta sa detii un site foarte bine pus la punct. Tocmai din acest motiv iti este de ajutor un audit SEO.

Practic, prin realizarea unui audit SEO, vei afla care este starea in care se afla site-ul tau in acest moment, cat de mult a urcat in motoarele de cautare, sau dimpotriva cat de jos este, si ceea ce este cel mai important - afli ce poti face mai departe pentru a ajunge in primele locuri in cautarile pe google.

Atat stabilirea cuvintelor cheie, cat si stabilirea unor titluri corecte, sunt aspecte foarte importante din punct de vedere seo, si te pot ajuta in cresterea ratei de click pentru site-ul tau.

Poti atrage multi potentiali clienti pe site-ul tau, daca acesta se afla in primele locuri in motoarele de cautare. Daca site-ul tau nu este pus la punct, si nu se afla in primele locuri pentru cautarile in google, atunci poti pierde in fiecare minut potentiali clienti, in favoarea concurentei.

Iti doresti ca site-ul tau sa fie pe primele locuri in motoarele de cautare? Auditul SEO este primul pas pe care trebuie sa-l faci, pentru a stii exact ce ai de facut mai departe.

Suntem aici sa te ajutam! Vom verifica starea actuala a site-ului tau, din punct de vedere seo, si iti vom spune ce este necesar sa imbunatatesti, cum ar trebui sa fie site-ul tau pentru a ocupa primele pozitii in motoarele de cautare. Vom analiza cuvintele cheie folosite, elementele unei pagini, locul ocupat de site-ul tau in acest moment in motoarele de cautare, si iti vom prezenta solutiile noastre de imbunatatire.

Contacteaza-ne pentru Audit SEO complet!

Email: office@etcetering.com

Telefon: 0724129455;

Lasa-ne datele tale in formularul de mai jos, impreuna cu site-ul pe care il detii, si iti vom prezenta oferta noastra pentru realizarea unui un Audit SEO complet, ce te va ajuta sa fii cu un pas inaintea concurentei.

plic pentru mesajTrimite un mesaj:

  Nume  
  Email  
  Mesaj  
 


© Copyright 2013 ETCETERING