sigla etcetering.com
 

FOCUS ON

DEZVOLTARE APLICATII

CMS

 
 
CE?
CUM?
CAT?
 

CMS (Content Management System) este o solutie de manageriere a continutului unui site, in timp real. Accesul la CMS se face prin autentificare cu un utilizator/ parola si in functie de drepturile pe care le aveti in aceasta administrare puteti adauga/modifica/sterge continutul site-ului dumneavoastra. Aceste modificari le puteti face in timp real, la orice ora fara sa aveti cunostinte de programare.

Un alt avantaj al CMS-ului este ca ofera posibilitate sa aveti continut proaspat pe site, un lucru apreciat de motoarele de cautare iar costurile de modificare fiind nule.

Majoritatea site-urilor prezente online au un astfel de sistem de administrare a continutului. Inca de la inceputul constructiei site-ului, stabilim impreuna zonele din site pe care doriti sa le administrati si astfel in momentul finalizarii veti avea un utilizator si o parola de acces la acesta zona.

Experienta si implicarea noastra in acest domeniu in ultimii 8 ani, ne recomanda in fata potentialilor clienti.

Nu va spunem ca suntem cei mai scumpi si nici cei mai ieftini, dar va garantam ca avem grija ca proiectele realizate cu noi sa fie facute bine la un pret agreat impreuna. In urma unei analize clare a ceea ce e de facut va facem rapid o estimare de pret si de timp de realizare.

Ce e clar - orice va doriti este realizabil!

plic pentru mesajTrimite un mesaj:

  Nume  
  Email  
  Mesaj  
 


© Copyright 2013 ETCETERING