sigla etcetering.com
 

FOCUS ON

DEZVOLTARE APLICATII

CRM

 
 
CE?
CUM?
CAT?
 

CRM (Customer Relationship Management) - este o solutie software ce include toate tipurile de interactiune dintre o companie si clientii sai, fie ca e vorba de vanzarea unor produse fie ca e vorba de prestarea unor servicii.

CRM-ul va ajuta sa stabiliti si sa mentineti o relatie deschisa cu clientii dumneavostra. Printre alte avantaje : solutionarea rapida a interactiunilor cu partenerii, posibilitatea de a vizualiza istoricul relatiei cu toti clientii, generarea statisticilor in functie de fiecare utilizator al CRM-ului.

Avand in vedere ca pentru orice companie, clientii reprezinta cel mai important capital, folosirea unui CRM nu face altceva decat sa intareasca relatia companiei cu clientii/partenerii sai.

Dezvoltarea unei solutii de tip CMR implica o buna cunoastere a fluxului de interactiune cu clientii dumneavostra, de accea va recomandam sa stabilim o intalnire in care sa analizam impreuna detaliile ce trebuiesc atinse.

In functie de nevoile si de tipul de business pe care il aveti, vom face o schema logica a fluxului de interactiune cu clientii si o estimare de cost si de timp de realizare al intregului sistem de manageriere a clientilor. Suntem siguri ca relatia va decurge reciproc avantajos pentru ambele parti. Apelati cu incredere.

plic pentru mesajTrimite un mesaj:

  Nume  
  Email  
  Mesaj  
 


© Copyright 2013 ETCETERING