sigla etcetering.com
 

FOCUS ON

IDENTITATE ONLINE

GRAFIC DESIGN

 
 
CE?
CUM?
CAT?
 

Ce reprezinta designul grafic?


Designul grafic este un proces de creatie care imbina tehnologia cu arta pentru a transmite anumite idei, trairi, etc. Designerul foloseste anumite instrumente pentru a reusi sa transmita mesajul clientului sau catre un anumit public. Principalele instrumente folosite de un designer sunt imagini si tipografie.

Designul face parte din viata noastra de zi cu zi, de la ambalajul gumei de mestecat pana la panourile uriase cu publicitate sau reclamele televizate. Putem spune ca rolul unui design este de a informa, convinge, organiza, simula, localiza, identifica.

Web designul este putin diferit de designul clasic. Un web designer trebuie sa fie orientat pe partea de functionalitate a site-ului si usurinta cu care vizitatorul navigheaza printre paginile acestuia.

Identitatea vizuala a companiei, logo-ul, recunoasterea brand-ului sunt cele mai importante in departamentele de marketing. De aceea, crearea unei identitati vizuale potrivite pentru compania ta este esentiala.
Fiecare detaliu este important!

Esti in cautare de servicii profesionale de web design si identitate vizuala?
Contactati-ne!

Deoarece internetul a redefinit modul de comunicare intre clienti si companii, o afacere de succes trebuie sa fie prezentata in lumea online printr-un site web profesional. Site-ul este imaginea companiei in mediul online iar designul va demonstra profesionalismul si succesul acestuia, deoarece oamenii au tendinta de a judeca prin prisma contactului vizual creat la prima afisare.

Daca vrei ceva pentru afacerea ta, te sfatuim sa apelezi la ajutor profesional.
Nu ezita sa ne contactezi!

Credem in puterea de comunicare a imaginii, astfel ca fiecare proiect va fi valorificat la maxim. Hai sa stabilim impreuna structura site-ului si sa-i lasam pe web designerii nostri sa-ti incante privirea cu interfata grafica a site-ului tau.

Vrei sa vezi cum arata viitorul tau site? Contacteaza-ne!

plic pentru mesajTrimite un mesaj:

  Nume  
  Email  
  Mesaj  
 © Copyright 2013 ETCETERING