sigla etcetering.com
 

FOCUS ON

IDENTITATE ONLINE

MAGAZIN ONLINE

 
 
CE?
CUM?
CAT?
 

Ce este un magazin online?Magazinul online poate fi definit ca o pagina web in care sunt prezentate detaliat produse sau servicii in scopul vanzarii lor. Atentie! Un site de prezentare a produselor/serviciilor nu se poate numi magazin virtual daca nu permite cumpararea acestora. In acest caz avem de-a face cu un catalog de produse, util dar din pacate incomplet.

In general magazinele online sunt foarte bine structurate pe categorii si subcategorii usurand cautarea produsului dorit. Paginile produselor pot contine toate informatiile produsului, imagini ale acestuia, uneori posibilitatea de a-l compara cu alte produse, dar ceea ce este cel mai important - contine un pret de achizitie.

Magazinul online permite vizitatorului cumpararea produsului/serviciului de pe Internet cu diferite posibilitati de a plati (online, ramburs sau prin cont bancar).

Ofera-i afacerii tale accesul intr-o piata nelimitata ca spatiu (limitele internetului sunt inexistente) si vei observa singur diferenta.
Spune-ne cum trebuie sa fie magazinul online pe care ti-l doresti, si vei afla care sunt costurile si in cat timp il poti avea.

Cum imi pot deschide propriul magazin online?

Foarte simplu! Completeaza formularul de comanda si iti vom raspunde in cel mai scurt timp! Imediat ce vom stabili, impreuna, toate detaliile ne vom apuca de treaba.

Pentru noi este foarte important sa gandim magazinul in functie de dorintele clientului si respectiv viitorilor sai clienti deoarece esenta marketingului online, si nu numai, este intoarcerea pe piata pentru a asculta clientul!

Hai sa dezvoltam impreuna cel mai bun magazin online din domeniul tau de activitate!

Contacteaza-ne!

Email: office@etcetering.com
Telefon: 0724129455;

In functie de complexitatea proiectului si de cerintele tale iti vom face o estimare de pret si timp.
Dar mai intai hai sa discutam! Completeaza formularul de mai jos, si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

plic pentru mesajTrimite un mesaj:

  Nume  
  Email  
  Mesaj  
 © Copyright 2013 ETCETERING