sigla etcetering.com
 
FOCUS ON

MARKETING ONLINE
& COMUNICARE

NEWSLETTER

 
 
CE?
CUM?
CAT?
 

Ce este un newsletter?


Newsletter-ul ul reprezinta "o scrisoare" (e-mail) online trimisa unei liste de abonati. Companiile folosesc newsletter-ul pentru a se adresa unui public tinta. Ele pot contine informatii despre evenimente, noi campanii, sau stiri.

Newsletter-ul este util pentru a ajunge la potentialii clienti. Fiecare email trimis clientului trebuie sa fie prezentat astfel incat sa starneasca interesul cumparatorilor pentru a accesa site-ul. Atentie insa la serviciul de newsletter folosit pentru a creste rata de conversie, deoarece campaniile setate necorespunzator sau softurile gratuite pot genera spam-uri.

Daca doriti o campanie de promovare prin intermediul newsletter-ului sfatul nostru este sa apelati la specialisti in domeniu.

Iti doresti sa mentii legatura cu clientii tai, si sa-i informezi de fiecare data cand ai noutati, sau o oferta atractiva?

Vom prelua de la tine informatii legate de designul dorit si iti vom supune atentiei conceptul grafic al newsletter-ului. Daca va fi necesar, se va realiza si o sedinta de design cu senior web designerii nostri. Dupa validarea propunerii grafice se va trece la prelucrarea layout-ului si programare.

Newsletter-ul poate fi personalizat pentru fiecare client (ex: Salut, Costel!), in functie de dorintele tale. Pentru ca ne place sa facem lucrurile "ca la carte", vei primi lunar un raport cu statistici si grafice pentru a putea monitoriza conversia. Aceste rapoarte iti ofera posibilitatea de a stii cate persoane au primit emailul, cate persoane l-au deschis si cate persoane au accesat un link din interiorul emailului.

Stim cat de importanti sunt clientii pentru afacerea ta, asa ca sfatul nostru este sa apelezi la servicii profesionale!

Vrei sa comunici periodic cu clientii tai? Lasa-ne un mesaj si te vom ajuta sa creezi un newsletter atractiv si util pentru clientii companiei tale.

plic pentru mesajTrimite un mesaj:

  Nume  
  Email  
  Mesaj  
 © Copyright 2013 ETCETERING