sigla etcetering.com
 
FOCUS ON

MARKETING ONLINE
& COMUNICARE

PROMOVARE ONLINE

 
 
CE?
CUM?
CAT?
 

Compania ta este usor de gasit pe internet?


Promovarea online, in ideea de trafic targetat vs netargetat se imparte in 2 categorii: cea pentru motoarele de cautare sau pentru vizitatori. Mediul online s-a dezvoltat foarte mult in ultima perioada, iar criza a intarit conceptul de promovare bazata pe rezultate.
Promovarea prin retelele de socializare (facebook, twitter, google+, etc) si blogosfera, newsletter-ele, campaniile de google adwords sunt necesare pentru imbunatatirea imaginii, cresterea vanzarilor si pastrarea unei relatii cat mai bune cu clientii sau potentialii clienti.

Promovarea online are avantajul targetarii clientelei dorite (ore, numar de afisari, zona geografica), ofera posibilitatea de a oferi mai multe informatii si de a interactiona dinamic cu potentialii clienti. Insa promovarea este un proces sustinut si continuu realizat cu scopuri precise ce se stabilesc inca de la inceputul campaniei.

Ai anumite obiective de atins? Vrei un numar mai mare de vizitatori sau branding?
Contactati-ne!

Promovarea afacerii tale este foarte importanta de aceea trebuie sa actionam inteligent pentru a crea valoare. Totul consta in alegerea unei nise corecte careia sa stim cum sa ne adresam. Atunci cand vrei sa-ti dezvolti propria afacere online, fiecare detaliu este important - de la numele site-ului, la comunicarea cu potentialii clienti.

De asemenea. un rol foarte important il au retelele de socializare (Facebook, Twitter, Google+, etc.) pe care trebuie sa le exploatam la maxim.

Stim cat de importanta este afacerea ta si iti propunem sa o promovam impreuna. Cu ajutorul nostru vei invata toate elementele de care ai nevoie pentru a-ti promova afacerea online.
Daca iti vei asuma succesul, il vei avea!

Promoveaza-te in mediul online!

plic pentru mesajTrimite un mesaj:

  Nume  
  Email  
  Mesaj  
 

Contacteaza-ne!

Email: office@etcetering.com
Telefon: 0724129455;© Copyright 2013 ETCETERING