sigla etcetering.com
 

FOCUS ON

IDENTITATE ONLINE

SITE WEB

 
 
CE?
CUM?
CAT?
 

Ce este un site web?


Notiunea de site web provine din englezescul "web-site" si se refera la o colectie de pagini web multimedia (care contin texte, imagini, video, etc.), ce pot fi accesate din orice parte a lumii. Desigur, pentru a putea accesa un site ai nevoie de un dispozitiv (PC, mobil, etc) conectat la internet.

Pagina web este un document creat cu ajutorul limbajului HTML (Hyper Text Markup Language) sau, optional, cu ajutorul altor limbaje de programare de genul Jquery, PHP, etc.

Este firesc sa te intrebi daca ai intr-adevar nevoie de un site. Daca mai ai dubii, te rugam sa te gandesti la numarul de persoane care au acces la interne, la cate persoane nu dispun de mult timp liber, la persoanele care sunt dependente de aceasta modalitate de informare.
Te-ai hotarat sau inca mai ai nevoie de argumente?
Gandeste-te cat de important este un site web pentru compania ta. Promovarea, marketingul, potentialii clienti reprezinta ceva pentru tine? Daca da, atunci esti convins ca online-ul este cel mai puternic mod de lansare pentru afacerea ta!

Contacteaza-ne si impreuna vom deschide poarta catre lumea online!

Cum pot avea propriul site web?

Primul pas este sa ne contactezi! Cu siguranta nu te vom dezamagi!
Deoarece tinem la branding si la usurinta cu care informatia ajunge la vizitator, vom fi foarte atenti ca mesajul brandului dvs sa se reflecte in design si in structura site-ului.
Pentru noi, fiecare afacere, companie, persoana...este unica, iar asa trebuie sa fie si site-ul.

Cu putin ajutor din partea ta iti vom creiona identitatea online dorita.
Treci pe la noi sau da-ne un telefon pentru a te convinge cat de important este mediul online pentru afacerea ta!

Contacteaza-ne!

Email: contact@etcetering.com
Telefon: 0724129455;

Fiecare proiect este diferit. Iar dupa cum iti spuneam, fiecare site este unic.
Contacteaza-ne si spune-ne ce iti doresti de la site-ul tau. In cel mai scurt timp vei primi oferta noastra pentru realizarea site-ului care sa te reprezinte.plic pentru mesajTrimite un mesaj:

  Nume  
  Email  
  Mesaj  
 


© Copyright 2013 ETCETERING